Ervaringen

Hallo, mijn naam is Corrie Tilman en heb voor 2 weken terug een behandeling ondergaan met hyaluronzuur door Dr. Katja. Ik hoopte dat ik tevreden zou zijn, 1000 euro is toch niet niks. Althans voor mij niet. Moet daar toch even voor sparen. Maar het heeft mijn verwachtingen overtroffen!!!! Wat ben ik er blij mee, wat een prachtig resultaat. Nee, dit had ik niet verwacht, wel dat het beter zou worden natuurlijk. Ik kreeg ook meteen complimenten!!!!
Nou, dat wilde ik gewoon even kwijt, omdat ik zo tevreden ben.

C T

Op een dag werd ik wakker en keek ik in de spiegel. Ik schrok even want het was niet iets wat van de ene op de andere dag kon ontstaan maar zo voelde het wel. Ik had ineens hamsterwangen. Ik trok ze met mijn handen glad.. ‘Tijd om hier iets aan te doen’ zei ik hardop. Ik heb wat rond lopen zoeken op het internet en ik kwam terecht bij Kiwiet de Jonge kliniek. Ik las over de lipolaser op hun website en besloot een afspraak te maken bij de kliniek. Het consult was werkelijk heel duidelijk en het voelde goed. De arts was vriendelijk, geduldig en verstrekte ontzettend duidelijke informatie. Ik besloot voor de behandeling te gaan. 1 van de beste besluiten in mijn leven want het resultaat is fenominaal! Ik ben zo tevreden en kan eindelijk helemaal blij in de spiegel kijken zonder daarbij mijn handen te gebruiken 😉 Bedankt!

Sara

Recent heb ik een behandeling ondergaan van de neus-lippenlijn met Restylane. De behandeling verliep vlot, pijnloos en zonder bijwerkingen. Ik ben erg blij met het resultaat.

Hans

Ik heb mijn wallen laten opvullen en ben ontzettend blij. Ik liep al een tijdje met de gedacht rond, maar vond het toch een beetje eng. Zonder blauwe plekjes en zwelling. Het resultaat is prachtig en ik ben uiterst tevreden over de behandeling. Had ik veel eerder moeten doen.

Astrid

Ik ben super tevreden over mijn botox behandeling. Het was een goede ervaring met natuurlijk resultaat. Ik heb diverse vriendinnen geadviseerd en komen nu ook.

Esther

Simply the best!! Nooit meer naar een ander!

Marielle

Vorige week heb ik mijn fronsrimpel en voorhoofd en kraaienpootjes laten behandelen met botox. Ik ben erg tevreden met het resultaat. Drie locaties voor de prijs van 2. Super!!

Anneke

Vorige week de derde behandeling achter de rug. Wat een uitvinding!!!! Ben erg blij met het resultaat, ik heb nu niet meer van die ingevallen wangen. En mijn huid ziet er strakker en jonger uit. De eerste behandeling vond ik best eng, maar uiteindelijk stelt het allemaal niets voor, je voelt er niets van. Ben wel blij dat dokter Kiewiet een (echte) arts is, ivm met het bloedprikken 😉

L.M. H

Eindelijk van mijn onderkin af. Doordat ik recent ongeveer 20 kg. was afgevallen, heb ik het overtollige vet tussen mijn kin en nek laten verwijderen. Ik moet zeggen, het resultaat (vooral nu na een half jaar) is echt verbluffend. Mijn kaaklijn is mooi strak getrokken. Het meest geruststellende vind ik dat de vetcellen voorgoed verwijderd zijn en niet meer terug kunnen komen!!

mw. J.C. C

Via een kennis ben ik terrecht gekomen bij Drs Kiewiet de jonge zij heeft rond mijn mond waar ik veel mimiek lijntjes had behandeld met restylane stylage en dat is heel mooi geworden . Niet zo,n zuurpruimen mondje””meer k ben heel erg blij.

Petra

Ik heb mijn wallen laten behandelen met Stylage. Na de behandeling kon ik direct weer aan het werk Ben heel tevreden met het resultaat, zie er veel minder moe uit.

Jan-Willem

Ik ben via een vriendin bij de Kiewiet de Jonge Kliniek terecht gekomen. De huidtherapeute heeft met de laser mijn couperose behandelt met prima resultaat en zonder nare bijwerkingen. Mijn huid ziet er daardoor veel rustiger uit en in de zomer gebruik ik daardoor geen foundation. Ben echt super tevreden!

Esther

Voor en na foto’s behandelingen

Cosmetische behandelingen Zuid Holland - Cosmetisch arts
Cosmetische behandelingen Zuid Holland - Cosmetisch arts
Cosmetische behandelingen Zuid Holland - Cosmetisch arts
Cosmetische behandelingen Zuid Holland - Cosmetisch arts
Cosmetische behandelingen Zuid Holland - Cosmetisch arts
Cosmetische behandelingen Zuid Holland - Cosmetisch arts