Cosmetisch arts drs. Katja Kiewiet de Jonge

cosmetisch arts, cosmetisch arts - drs. Katja Kiewiet de Jonge Zuid Holland

“Ik geloof niet in gladde emotieloze gezichten, maar wel in het behouden van een fris uiterlijk. Doordat ik heel precies werk, blijft de eigen gezichtsuitdrukking behouden. Ik zorg er voor dat het gezicht zijn natuurlijke beweeglijkheid behoudt. Je moet oog hebben voor de vormen en proporties en het licht en de schaduwen op een gezicht.”

Voorop staat voor ons dat onze behandelingen veilig zijn en een natuurlijk resultaat geven, passend bij uw karakter en uitstraling. Wij willen u weer laten stralen en het frisse uiterlijk van uw jeugd helpen behouden!

Cosmetisch arts

Drs. Katja Kiewiet de Jonge is cosmetisch arts en de oprichtster van de Kiewiet de Jonge Kliniek. Zij staat geregistreerd in het BIG register onder nummer 79048930701. De ervaren esthetisch arts heeft zich gespecialiseerd in preventieve en cosmetische geneeskunde en is als arts jarenlang verbonden geweest aan de meest gerenommeerde kliniek voor esthetische geneeskunde in Nederland.

Ervaring

Door het hoge aantal uitgevoerde esthetische behandelingen kan Katja zich een autoriteit noemen op het gebied van esthetische behandelingen zoals injectables en laserbehandelingen. Katja’s unieke benadering gaat uit van een totaalbeeld van de cliënt. Hoe is de persoon, de uitstraling, het gezicht, de persoonlijkheid. Zij behandelt geen rimpels: zij behandelt een totaalgezicht.
Katja: “Door deze holistische esthetische aanpak gaan onze behandelingen veel verder dan het simpel wegwerken van wat rimpels of het behandelen van oneffenheden in het gezicht. Er is overigens vaak al veel resultaat te behalen met relatief kleine ingrepen. Maar juist die kleine verbeteringen kunnen al een grote positieve bijdrage leveren aan het uiterlijk en een patiënt weer laten stralen!”

Haar werk bestaat uit het remmen van de veroudering en het behouden van schoonheid.

Bekijk de video’s
Katja in de pers

Curriculum vitae drs. Katja Kiewiet de Jonge, esthetisch arts, cosmetisch arts

1989–1996 Artsenopleiding Universiteit Hamburg en Wenen

Loopbaan

  • 2009–heden Esthetisch arts en directeur Kiewiet de Jonge Kliniek
  • 2004-2009 Injectables specialist Velthuis Kliniek
  • 2002-2005 Valent RDB arts Jeugdgezondheidszorg
  • 1998-2002 Universiteit Leiden(LUMC ) gynaecologie en verloskunde