Cosmetisch arts drs. Katja Kiewiet de Jonge

Cosmetisch arts, cosmetische behandelingen. Erkend en geregistreerd

“Voorop staat voor mij dat de behandelingen veilig zijn en een natuurlijk resultaat geven, passend bij uw karakter en uitstraling.”
– drs. Katja Kiewiet de Jonge

Persoonlijk advies

Dokter Katja Kiewiet de Jonge luistert en kijkt heel secuur naar de wensen van haar cliënten! Vanuit haar vakmanschap en gevoel voor esthetiek geeft zij een eerlijk advies dat past bij het karakter en de uitstraling van haar cliënten. Zij wil een natuurlijk en bij de persoon passend resultaat behalen! Mensen hun jongere frissere uiterlijk teruggeven en laten behouden, in plaats van een andere of dertig jaar jongere versie van haar cliënten creëren.

Haar behandelingen zijn vanzelfsprekend vakkundig en veilig. Ze voert de behandelingen niet alleen met uiterste precisie uit, maar leidt haar cliënten door elke stap van de behandeling, geeft voor- en nazorgtips en doet de controles zelf.

Katja Kiewiet de Jonge is lid van NVCG, KNMG, GSAAM en ASCDAS.

Cosmetisch arts drs. Katja Kiewiet de Jonge

cosmetisch arts, cosmetisch arts - drs. Katja Kiewiet de Jonge Zuid Holland

“Ik geloof niet in gladde emotieloze gezichten, maar wel in het behouden van een fris en natuurlijk uiterlijk. Je moet oog hebben voor de vormen en proporties en het licht en de schaduwen op een gezicht.” – drs. Katja Kiewiet de Jonge 

De cosmetisch arts Katja Kiewiet de Jonge is de oprichtster van de Kiewiet de Jonge kliniek.

Met meer dan 20 jaar ervaring, is drs. Kiewiet de Jonge een expert op het gebied van preventieve en cosmetische geneeskunde. Als arts is zij jarenlang verbonden geweest aan de meest gerenommeerde kliniek voor esthetische geneeskunde in Nederland.

Bij drs. Kiewiet de Jonge staan uw wensen, well-being en comfort centraal.

Katja’s filosofie is om het meest natuurlijke resultaat te bereiken met veilige behandelingen en een persoonlijke aanpak.

Voor haar behandelingen gebruikt drs. Kiewiet de Jonge baanbrekende technologie, verschillende antiverouderingstechnieken, geavanceerde peelings en state of the art apparatuur.

Ook heeft zij een uitgebreide kennis van hormonen en hormonale therapie, die een belangrijk onderdeel maken aan uw gezondheid en huidconditie.

Drs. Kiewiet de Jonge BIG-registratienummer is 79048930701.
Drs. Katja Kiewiet de Jonge is één van de cosmetisch artsen KNMG en lid van NVCGGSAAM, ASCDAS, en DALA.

Ervaring

Door meer dan 20 jaar ervaring kan Katja Kiewiet de Jonge zich een autoriteit noemen op het gebied van esthetische behandelingen zoals injectables en laserbehandelingen.

Katja’s unieke benadering gaat uit van een totaalbeeld van u, haar cliënt. Hoe is de persoon, de uitstraling, het gezicht, het karakter en wat zijn uw wensen.

Het natuurlijke resultaat vindt Katja cruciaal in haar werk.
Drs. Kiewiet de Jonge behandelt geen rimpels maar een totaalgezicht.

Katja: “Door deze holistische esthetische aanpak gaan onze behandelingen veel verder dan het simpel wegwerken van rimpels of het behandelen van oneffenheden in het gezicht. Er is vaak al veel resultaat te behalen met relatief kleine ingrepen. Maar juist die kleine verbeteringen kunnen al een grote positieve bijdrage leveren aan het uiterlijk en innerlijk – zelfvertrouwen en een patiënt weer laten stralen!”

Drs. Kiewiet de Jonge zet zich in voor de schoonheid van de vrouw, elke leeftijd en etniciteit, en in elke unieke vorm. Katja vindt het prachtig wanneer een vrouw zich goed voelt en comfortabel in haar vel zit.

Katja’s werk bestaat uit het remmen van veroudering, het behouden van natuurlijke schoonheid en het steunen van uw well-being.

Bekijk de video’s
Katja in de pers

Curriculum vitae drs. Katja Kiewiet de Jonge, esthetisch arts, cosmetisch arts

1989–1996 Artsenopleiding Universiteit Hamburg en Wenen

Loopbaan

  • 2009–heden Esthetisch arts en directeur Kiewiet de Jonge Kliniek
  • 2004-2009 Injectables specialist Velthuis Kliniek
  • 2002-2005 Valent RDB arts Jeugdgezondheidszorg
  • 1998-2002 Universiteit Leiden(LUMC ) gynaecologie en verloskunde