Cosmetisch arts, cosmetische behandelingen. Erkend en geregistreerd

Waarom voorde Kiewiet de Jonge kliniek kiezen

De Kiewiet de Jonge kliniek is een cosmetische en dermatologische kliniek met focus op behandelingen van een hoge kwaliteit met een natuurlijk resultaat. De kliniek is opgericht door de cosmetische arts Katja Kiewiet de Jonge met meer dan 20 jaar ervaring in het vak.

Een persoonlijke aanpak staat centraal bij de kliniek. U praat direct met uw arts en u kunt altijd terecht voor een advies, voor- en nazorg tips of een controle, met andere woorden alles wat u nodig heeft of waar u zich zorgen over maakt.

“Voorop staat voor mij dat de behandelingen veilig zijn en een natuurlijk resultaat geven, passend bij uw karakter en uitstraling.”

Drs. Kiewiet de Jonge is geregistreerd volgens de NVCG.

Katja luistert naar u en uw wensen, geeft een transparant advies, leidt u door elke stap van de door u uitgekozen behandeling en zorgt voor een natuurlijk resultaat.

Haar filosofie – elke patiënt persoonlijk aandacht geven en het totale beeld van u bekijken. Zij wilt u weer laten stralen en het frisse uiterlijk van uw jeugd helpen behouden!

Cosmetische behandelingen Zuid Holland - Cosmetisch arts

Drs. Katja Kiewiet de Jonge

De cosmetisch arts Katja Kiewiet de Jonge is de oprichtster van de Kiewiet de Jonge kliniek.

Met meer dan 20 jaar ervaring, is drs. Kiewiet de Jonge een expert op het gebied van preventieve en cosmetische geneeskunde. Als arts is zij jarenlang verbonden geweest aan de meest gerenommeerde kliniek voor esthetische geneeskunde in Nederland.

Bij drs. Kiewiet de Jonge staan uw wensen en well-being centraal. Katja vindt het zeer belangrijk dat u zich op uw gemak voelt. Haar filosofie is om het meest natuurlijke resultaat te bereiken met veilige behandelingen en een persoonlijke aanpak.

Voor haar behandelingen gebruikt drs. Kiewiet de Jonge baanbrekende technologie, verschillende antiverouderingstechnieken, geavanceerde peelings en state of the art apparatuur. Ook heeft zij een uitgebreide kennis van hormonen en hormonale therapie, die een belangrijke factor zijn voor uw gezondheid en huidconditie.

Drs. Kiewiet de Jonge BIG-registratienummer is 79048930701.

Drs. Katja Kiewiet de Jonge is één van de cosmetisch artsen KNMG en lid van NVCG, ASCDAS, GSAAM en DALA.

Ervaring

Door meer dan 20 jaar ervaring kan Katja Kiewiet de Jonge zich een autoriteit noemen op het gebied van esthetische behandelingen zoals injectables en laserbehandelingen.

Katja’s unieke benadering gaat uit van een totaalbeeld van u, haar cliënt. Hoe is de persoon, de uitstraling, het gezicht, het karakter en wat zijn uw wensen.

Een natuurlijk resultaat vindt Katja cruciaal in haar werk.

Drs. Kiewiet de Jonge behandelt geen rimpels maar een totaalgezicht.

“Door deze holistische esthetische aanpak gaan onze behandelingen veel verder dan het simpel wegwerken van rimpels of het behandelen van oneffenheden in het gezicht. Er is vaak al veel resultaat te behalen met relatief kleine ingrepen. Maar juist die kleine verbeteringen kunnen al een grote positieve bijdrage leveren aan het uiterlijk en innerlijk – zelfvertrouwen en een patiënt weer laten stralen!” – Drs. Katja Kiewiet de Jonge 

Drs. Kiewiet de Jonge zet zich in voor de schoonheid van de vrouw, elke leeftijd en etniciteit, en in elke unieke vorm. Katja vindt het prachtig wanneer een vrouw zich goed voelt en comfortabel in haar vel zit.

Katja’s werk bestaat uit het remmen van veroudering, het behouden van natuurlijke schoonheid en het steunen van uw well-being.

Curriculum Vitae drs. Katja Kiewiet de Jonge, cosmetisch arts, esthetisch arts

1989–1996 Artsenopleiding Universiteit Hamburg en Wenen

Loopbaan

  • 2009–heden Esthetisch arts en directeur Kiewiet de Jonge Kliniek
  • 2004-2009 Injectables specialist Velthuis Kliniek
  • 2002-2005 Valent RDB arts Jeugdgezondheidszorg
  • 1998-2002 Universiteit Leiden(LUMC ) gynaecologie en verloskunde

Maryam Baburi, de huidtherapeut van de Kiewiet de Jonge kliniek

Na het afronden van haar opleiding tot doktersassistente besloot Maryam Baburi een studie huidtherapie te volgen. Dit HBO-diploma haalde zij aan de Haagse Hogeschool in Den Haag.

Begin 2015 is zij in diens getreden bij de Kiewiet de Jonge kliniek. Zij is volledig gespecialiseerd in:

  • Huidverbetering en verjonging
  • Pigmentvlekken
  • Couperose
  • Acne
  • Littekens
  • Laserontharing

De Kiewiet de Jonge kliniek videos

RTL Medical Travel

Aflevering van het programma met Chimene van Oosterhout, 24 november 2013

RTL met Tanja Jess

Aflevering van het programma Altijd Jong door RTL 4

De Kiewiet de Jonge kliniek

Neem een kijkje in onze praktijkruimte en luister hoe Katja vertelt over de praktijk en haar werkwijze.

(Video door Rushes)

Botox

Informatievideo over Botox.

(Video door Rushes)

Fillers

Informatievideo over Fillers.

(Video door Rushes)

CO2 Laser

Informatievideo over CO2 laser.

(Video door Rushes)