Cosmetisch arts, cosmetische behandelingen. Erkend en geregistreerd

Persoonlijk advies

Dokter Katja Kiewiet de Jonge luistert en kijkt heel secuur naar de wensen van haar cliënten! Vanuit haar vakmanschap en gevoel voor esthetiek geeft zij een eerlijk advies dat past bij het karakter en de uitstraling van haar cliënten. Zelfs als dat tegen de wensen van de cliënt in gaat! Want zij wil een natuurlijk resultaat behalen. Mensen hun jongere frissere uiterlijk teruggeven en laten behouden, in plaats van een andere of dertig jaar jongere versie van haar cliënten creëren.
Haar behandelingen zijn vanzelfsprekend vakkundig en veilig. Ze voert de behandelingen niet alleen met uiterste precisie uit, maar leidt haar cliënten door elke stap van de behandeling, geeft voor- en nazorgtips en doet de controles zelf.
Katja Kiewiet de Jonge is lid van NVCG, KNMG, GSAAM en ASCDAS.

Een natuurlijk resultaat vindt Katja Kiewiet de Jonge cruciaal in haar werk:

Onze holistische esthetische aanpak maakt dat onze behandelingen veel verder gaan dan het simpel wegwerken van rimpels, of het behandelen van oneffenheden in het gezicht. Er is vaak veel resultaat te behalen met relatief kleine ingrepen. Juist die kleine verbeteringen kunnen een grote positieve bijdrage leveren aan het uiterlijk en innerlijk. Wij willen onze cliënten zelfvertrouwen (terug)geven en laten stralen!

Cosmetische behandelingen Zuid Holland - Cosmetisch arts

Drs. Katja Kiewiet de Jonge

Katja Kiewiet de Jonge is cosmetisch arts en oprichter van de Kiewiet de Jonge Kliniek. Voordat zij haar eigen kliniek startte, was zij jarenlang verbonden aan de meest gerenommeerde kliniek voor esthetische geneeskunde in Nederland. Ze is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van preventieve en cosmetische geneeskunde. Ze is een expert als het gaat om esthetische behandelingen zoals injectables en laserbehandelingen.
Katja Kiewiet de Jonge vindt het heel belangrijk dat cliënten zich bij haar op hun gemak voelen en hun wensen eerlijk uitspreken.

Voor haar behandelingen gebruikt de cosmetisch arts baanbrekende technologie. Van de meest veilige antiverouderingstechnieken en geavanceerde peelings, tot ‘state of the art’-apparatuur. Ook heeft zij een uitgebreide kennis van hormonen en hormonale therapie, die een belangrijke factor zijn voor uw gezondheid en huidconditie.

Dokter Katja Kiewiet de Jonge staat geregistreerd onder BIG-registratienummer 79048930701 en is lid van NVCG, KNMG, GSAAM en ASCDAS.

Ervaring

Door meer dan 20 jaar ervaring kan Katja Kiewiet de Jonge zich een autoriteit noemen op het gebied van esthetische behandelingen zoals injectables en laserbehandelingen.

Katja’s unieke benadering gaat uit van een totaalbeeld van u, haar cliënt. Hoe is de persoon, de uitstraling, het gezicht, het karakter en wat zijn uw wensen.

Een natuurlijk resultaat vindt Katja cruciaal in haar werk.

Drs. Kiewiet de Jonge behandelt geen rimpels maar een totaalgezicht.

“Door deze holistische esthetische aanpak gaan onze behandelingen veel verder dan het simpel wegwerken van rimpels of het behandelen van oneffenheden in het gezicht. Er is vaak al veel resultaat te behalen met relatief kleine ingrepen. Maar juist die kleine verbeteringen kunnen al een grote positieve bijdrage leveren aan het uiterlijk en innerlijk – zelfvertrouwen en een patiënt weer laten stralen!” – Drs. Katja Kiewiet de Jonge 

Drs. Kiewiet de Jonge zet zich in voor de schoonheid van de vrouw, elke leeftijd en etniciteit, en in elke unieke vorm. Katja vindt het prachtig wanneer een vrouw zich goed voelt en comfortabel in haar vel zit.

Katja’s werk bestaat uit het remmen van veroudering, het behouden van natuurlijke schoonheid en het steunen van uw well-being.

Curriculum Vitae drs. Katja Kiewiet de Jonge, cosmetisch arts, esthetisch arts

1989–1996 Artsenopleiding Universiteit Hamburg en Wenen

Loopbaan

  • 2009–heden Esthetisch arts en directeur Kiewiet de Jonge Kliniek
  • 2004-2009 Injectables specialist Velthuis Kliniek
  • 2002-2005 Valent RDB arts Jeugdgezondheidszorg
  • 1998-2002 Universiteit Leiden(LUMC ) gynaecologie en verloskunde

Maryam Baburi, de huidtherapeut van de Kiewiet de Jonge kliniek

Na het afronden van haar opleiding tot doktersassistente besloot Maryam Baburi een studie huidtherapie te volgen. Dit HBO-diploma haalde zij aan de Haagse Hogeschool in Den Haag.
Begin 2015 is zij in dienst getreden bij de Kiewiet de Jonge kliniek. Zij is volledig gespecialiseerd in:

  • Huidverbetering en verjonging
  • Pigmentvlekken
  • Couperose
  • Acne
  • Littekens
  • Laserontharing

De Kiewiet de Jonge kliniek videos

RTL Medical Travel

Aflevering van het programma met Chimene van Oosterhout, 24 november 2013

RTL met Tanja Jess

Aflevering van het programma Altijd Jong door RTL 4

De Kiewiet de Jonge kliniek

Neem een kijkje in onze vorige praktijkruimte en luister hoe Katja vertelt over de praktijk en haar werkwijze.

(Video door Rushes)

Botox

Informatievideo over Botox.

(Video door Rushes)

Fillers

Informatievideo over Fillers.

(Video door Rushes)

CO2 Laser

Informatievideo over CO2 laser.

(Video door Rushes)