Donkere kringen en wallen

Donkere kringen en wallen onder de ogen geven het gezicht een vermoeide uitstraling

Omdat dit voor veel mensen een probleem is, hebben wij ons gespecialiseerd  in de behandeling van wallen. Met hyaluronzuur fillers,  en laser helpen de wallen onder uw ogen verminderen of zelfs verwijderen. Met onze wallenbehandeling helpen wij u veilig en langdurig van uw wallen af.

Behandeling

Wat kunt u verwachten?

Donkere kringen en wallen behandelen wij met hyaluronzuur fillers. Het volumetekort herstellen wij door de filler in/onder de groef te plaatsen. De wal verdwijnt doordat de contour van de wangen naar de ogen weer geleidelijk overloopt. Voor het opvullen van de kringen maken wij gebruik van een unieke behandelmethode, waarbij we met hyaluronzuur het volumetekort herstellen. Hyaluronzuur fillers zijn zeer veilig en geven een langdurig resultaat. Indien het volumetekort alleen in de ooghoek en de rand onder het oog zichtbaar is, kunnen wij het volledig herstellen met hyaluronzuur ter plaatse. Soms is het volumetekort echter meer verspreid en loopt het door in de wang, waardoor een groef/ schaduw over de wang verschijnt. In dit geval is het niet voldoende om alleen de rand onder het oog/ ooghoeken op te vullen, maar moet ook het jukbeen/de wangen opgevuld worden om het gewenste resultaat te krijgen.

Resultaat

Na afloop van de behandeling

Met een paar kleine prikjes helpen wij u van uw wallen of donkere kringen af. Hyaluronzuur fillers zijn zeer veilig en geven een langdurig resultaat.