Laser Lipolyse

Een verslapte – of onderkin was tot voor kort lastig te behandelen zonder chirurgische ingreep. Bij Kiewiet de Jonge kliniek kan dit probleem nu aangepakt worden zonder chirurgische ingreep door middel van de Lipolyse laser. Met de Lipolyse laser is het nu mogelijk de huid rondom en onder de kin en bijvoorbeeld van de bovenarmen effectief en langdurig te verstrakken.

Behandeling

Wat kunt u verwachten?

Voorafgaand aan de ingreep worden eerst de probleemgebieden afgetekend. Vervolgens wordt een plaatselijke verdoving toegediend. Via een aantal heel kleine prikgaatjes wordt een canule onderhuids ingebracht. De arts zal de canule onderhuids, parallel aan de huid, heen en weer bewegen. Aan het einde van de canule zit een zogenaamde fiber die warmte afgeeft, waardoor het onderhuidse vetweefsel wordt weggesmolten.

Resultaat

Wat kunt u verwachten?

Na de behandeling is het behandelde gebied wat gezwollen. Dit zal na een paar dagen verdwijnen. In de eerste weken na de behandeling zal het resultaat steeds beter zichtbaar zijn. Het vet is gereduceerd, en door de toename van collageen zal de huid aanzienlijk verstrakken. Het eindresultaat zal na drie tot zes maanden goed zichtbaar zijn.

De resultaten van een behandeling met laser lipolyse zijn in principe permanent. De vetcellen die zijn gesmolten en afgevoerd door het lichaam komen niet meer terug en zo is er een permanente vermindering van het onderhuidse vet.