Profhilo

Profhilo® is geen filler maar profhilo is een nieuwe diffuse hyaluronzuurgel. Het is een van de nieuwste innovaties die huidveroudering zoals rimpels tegen gaat door bio-vernieuwing, het resultaat is dat het de huid stimuleert op een unieke en zeer krachtige wijze.

Rimpels verminderen

Profhilo® is een anti-aging behandeling met puur hyaluronzuur. Het bevat geen chemische toevoegingen. De werking van Profhilo® dankt het product aan het feit dat de aanmaak van collageen (type 1,3, 4 en 7), elastine en zelfs vetweefsel. Men noemt dit bioremodeling. De huid wordt weer stevig en gezond in de verschillende huidlagen.

De Profhilo behandeling is heel geschikt om het gehele gezicht te modelleren en om de huid te verbeteren en te verstevigen. Het product gebruiken wij ook om verslapping van de hals, het decolleté, de handen en zelfs de bovenarmen te behandelen. Het resultaat is heel natuurlijk, de huid wordt steviger, daarom krijgt de huid ook een mooie glans.

“Een belangrijk voordeel is dat je met Profhilo® de huid kunt verjongen zonder volume te geven aan je gezicht. De huid wordt daadwerkelijk hersteld, huidverslapping wordt aangepakt en dit alles zonder chemische toevoegingen.”

In 2016 wint het product de Aesthetic Awards voor de meest innovatieve behandeling.

Hoe werkt Profhilo?

De Profhilo behandeling werkt met de BAP-techniek. Dat zijn injecties in 5 anatomisch uitgekiende gebieden die verspreiding over hele gelaat mogelijk maken. Hierdoor heeft u nagenoeg geen kans op blauwe plekken. Een paar uur na de behandeling ziet u nog kleine bultjes op de plekken waar Profilho is ingespoten. Daarna ziet u er niets meer van. Tijdens de 28 dagen die volgen zet het product de huid aan om zich beter te hydrateren en verstevigen. Na 3 tot 4 weken herhaalt u de behandeling, het resultaat is een verjongend effect en een fris voorkomen.

Deze behandeling is laagdrempelig en is daarom zeer geschikt voor cliënten die een natuurlijk huid verjongend effect willen en de stap naar een “echte” filler (nog) niet willen maken. Ook in combinatie met een filler behandeling of als aanvulling op een andere behandeling is dit mogelijk en zeer effectief.

Resultaat met Profhilo

U heeft 2 tot 3 behandelingen nodig met een tussenpoos van een maand. Omdat de huid door deze behandeling aan het werk gezet wordt zie je niet meteen resultaat. Vanaf 4-6 weken na de eerste behandeling wordt het positieve effect waarneembaar. De behandeling kan op meerdere gebieden toegepast worden en zelfs combineren we het effectief met andere behandelingen.

Profhilo specialist Kiewiet de Jonge Kliniek

Hoe lang houdt het effect van de behandeling aan?

Het is afhankelijk van de conditie van de huid hoelang de verbeteringen zichtbaar blijven. Wij adviseren daarnaast om 1 of 2 keer per jaar een losse behandeling te ondergaan. Zo behoudt u het beste resultaat. (Het verouderingsproces gaat immers gewoon door.)

Profhilo specialist Kiewiet de Jonge Kliniek

Kiewiet de Jonge Kliniek: Profilho specialist voor Zuid-Holland

Maak een afspraak

Profilho specialist Zuid-Holland

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op voor informatie | Op onze Facebookpagina leest u meer