PDO Draadjeslift

De draadjeslift PDO is een behandeling waarbij de huid verjongd wordt, en jongere gelaatstrekken worden gecreëerd. Het wordt ook wel de V Soft Lift genoemd. Onder invloed van huidveroudering kan de huid gaan zakken, waardoor een omgekeerde V vorm ontstaat. Door minuscule (oplosbare) PDO draadjes in de huid te brengen wordt een liftend effect verkregen en maakt de huid extra collageen aan. Deze behandeling is geschikt voor wie de jonge V vorm van het gezicht wil herstellen. Het is een effectieve manier om de huid te liften.

Behandeling

Wat kunt u verwachten?

De oplosbare PDO draadjes worden via zeer dunne naaldjes op specifieke plaatsen onder de huid gebracht. Het voelt ongeveer als een fillerbehandeling. De behandeling wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. Zodra de draadjes zijn ingebracht begint het liftende effect ervan. De aanmaak van collageen vindt plaats terwijl het lichaam de draden oplost.

Resultaat

Na afloop van de behandeling

Na de behandeling ziet u direct verbetering. De huid wordt steviger en voller, lijnen en rimpels worden minder zichtbaar. Na zes weken wordt over het algemeen voldoende collageen geproduceerd, en is het effect optimaal. Het effect van deze behandeling is in principe langdurig. Echter gaat het verouderingsproces door en kunnen er nieuwe lijnen ontstaan. Desgewenst kan dan een aanvullende behandeling uitgevoerd worden.

Na de behandeling kunt u direct en naar huis en uw dagelijkse activiteiten hervatten.