Draadjeslift PDO

De draadjeslift PDO is een huidverjongingsbehandeling waarbij jongere gelaatstrekken worden gerealiseerd. Draadjeslift PDO wordt ook wel de V Soft Lift genoemd.
De huid verouderd. Hierdoor gaat de huid altijd wat zakken. Het gevolg is dat hierdoor als het ware een omgekeerde V-vorm ontstaat . Door aanbrengen van minuscule (oplosbare) PDO draadjes in de huid wordt een liftend effect verkregen. Hierdoor maakt de huid bovendien zelf extra collageen aan. De draadjeslift PDO behandeling is geschikt voor wie de jonge V-vorm van het gezicht wil herstellen. Het is een effectieve en succesvolle manier om de huid te liften.

Behandeling draadjeslift PDO

Wat kunt u verwachten?

De oplosbare PDO draadjes worden met behulp van zeer dunne naaldjes op specifieke plaatsen onder de huid ingebracht. De behandeling wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. Het voelt ongeveer als een fillerbehandeling. Zodra de draadjes zijn ingebracht begint het liftende effect ervan. De aanmaak van collageen vindt plaats terwijl het lichaam de draden oplost.

Resultaat

Na afloop van de behandeling

Na de draadjeslift PDO behandeling ziet u direct effect en is verbetering zichtbaar. De huid wordt steviger en voller, lijnen en rimpels worden minder zichtbaar. Na zes weken wordt over het algemeen voldoende collageen geproduceerd. Op dat moment is het effect optimaal. Het effect van deze behandeling is in feite langdurig. Echter: het verouderingsproces gaat altijd door. Er kunnen dus nieuwe lijnen ontstaan. Desgewenst voeren we in dat geval een aanvullende behandeling uit.
Na de behandeling kunt u direct en naar huis en hervat u uw dagelijkse activiteiten.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op voor informatie Op onze Facebookpagina kunt ook meer lezen en contact opnemen