Liquid Facelift

Liquid facelift of filler facelift: behandeling om rimpels te verminderen

Een liquid facelift is een effectieve totaalbehandeling van het gezicht. Het is een zeer goed alternatief voor een meer ingrijpende chirurgische facelift. Door middel van een gebalanceerde combinatie van fillers en Botox herstelt de arts op geraffineerde wijze het volume en de jeugdigheid in uw gezicht. Het resultaat is dat daardoor ook rimpels verminderen met als gevolg dat u er er jonger, frisser en uitgerust uitziet.

Balans en harmonie

Het gezicht heeft van zichzelf een natuurlijke harmonie. Voor een jeugdige uitstraling moeten de contouren en verhoudingen in het gezicht in balans zijn. Bij veroudering spelen ook het onderliggende bot-, spier- en vetweefsel een grote rol. Dit weefsel krimpt als we ouder worden. Hierdoor verliest het gezicht de volheid en harmonie. Door de liquid facelift is het mogelijk om ook de onderliggende probleemzones aan te pakken. Met behulp van diverse fillers wordt het gezicht als het ware van binnenuit gelift, waardoor rimpels verminderen.

Behandeling liquid facelift

Wat kunt u verwachten?

De behandeling duurt ongeveer 30 tot 60 minuten. Tijdens de behandeling wordt het onderhuidse bindweefsel aangevuld met natuurlijke en afbreekbare fillers als Sculptra en hyaluronzuren. Aanvullend worden Botox en de fractional laser gebruikt.

Resultaat

Na afloop van de behandeling

De uitgekiende balans in de combinatie van verschillende technieken resulteert in meest natuurlijke resultaat. Het effect van deze behandeling blijft ongeveer een jaar behouden. Na een jaar wordt een vervolgafspraak gemaakt.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op voor informatie Op onze Facebookpagina kunt ook meer lezen en contact opnemen