Liquid Facelift

Rimpels verminderen door middel van Liquid facelift of filler facelift

Een liquid facelift is een totaalbehandeling van het gezicht en een goed alternatief voor een chirurgische facelift. Door een combinatie van fillers en Botox hersteld de arts op geraffineerde wijze het volume en de jeugdigheid in uw gezicht, waardoor rimpels verminderen.

Balans en harmonie

Voor een jeugdige uitstraling moeten de contouren en verhoudingen in het gezicht in balans zijn. Het gezicht heeft dan een natuurlijke harmonie. Bij veroudering spelen ook het onderliggende bot-, spier- en vetweefsel een grote rol. Dit weefsel krimpt als we ouder worden, waardoor het gezicht de volheid en harmonie verliest. Door de liquide facelift is het mogelijk om ook de onderliggende probleemzones aan te pakken. Middels diverse fillers wordt het gezicht als het ware van binnenuit gelift, waardoor rimpels verminderen.

Behandeling liquid facelift

Wat kunt u verwachten?

Tijdens de behandeling, die ca. 30 tot 60 min duurt wordt het onderhuidse bindweefsel aangevuld met natuurlijke en afbreekbare fillers als Sculptra en hyaluronzuren. Aanvullend worden Botox en de fractional laser gebruikt.

Resultaat

Na afloop van de behandeling

Door de combinatie van verschillende technieken wordt het mooiste, en meest natuurlijke resultaat bereikt. Het effect van deze behandeling blijft ca. een jaar behouden, waarna onderhoudsbehandeling noodzakelijk is.