Lipvergroting

De mond is een blikvanger, waar dagelijks ontelbare blikken op geworpen wordt. Mooie, stevige en volle lippen geven je een jeugdige uitstraling. Een lipvergroting is dan ook een populaire cosmetische behandeling en kan een mooie oplossing zijn als je niet blij bent met je lippen en vollere lippen wilt.

Behandeling

Wat kunt u verwachten?

Aangezien de lippen erg gevoelig zijn wordt deze behandeling uitgevoerd middels een lokale verdoving. De lippen worden geinjecteerd met een filler / hyaluronzuur voor meer volume, waarbij de verhouding van beide lippen niet uit het oog verloren wordt. Naast meer volume geven is het tevens mogelijk de lijntjes rond de mond te verminderen.

De behandeling neemt ongeveer 20 minuten in beslag.

Resultaat

Na afloop van de behandeling

De lippen zijn voller en de contouren van de lippen worden weer strakker en duidelijker. Door de behandeling zullen de lippen een lichte zwelling vertonen. Het resultaat is direct na de behandeling zichtbaar. U kunt na de behandeling meteen weer alles doen en u kunt uw huid direct weer behandelen zoals u dat gewend bent. De eerste 3 a 4 dagen na de behandeling kan de zwelling wat groter zijn dan gewenst. Deze zwelling is veroorzaakt door de behandeling (de prikjes) zelf of door de reactie van de huid.