Liphydrate

Wanneer u een lipvergroting overweegt, maar zeker wilt zijn van een natuurlijk en subtiel resultaat, is een Liphydrate wellicht een behandeling voor u.

Behandeling

Wat kunt u verwachten?

Door uw lippen te injecteren met een licht hyaluronzuur krijgt de vochtbalans van uw lippen een boost, waardoor de lippen er gezonder uitzien en iets meer volume krijgen. Ze kleuren wat roder en voelen veel minder droog aan. Daarnaast is de bovenliplijn mooi geaccentueerd. Aangezien de lippen het in de zomer zwaar te verduren krijgen is dit de periode om uw lippen eens extra te verwennen. Een liphydrate duurt ongeveer 20 minuten. Aangezien de lippen erg gevoelig zijn wordt deze behandeling onder een lokale verdoving uitgevoerd.

Resultaat

Na afloop van de behandeling

Door de contourlijn van de bovenlip te injecteren met een licht hyaluronzuur zal de bovenlip een lichte zwelling vertonen. Het resultaat is direct na de behandeling zichtbaar. U kunt na de behandeling meteen weer alles doen en u kunt uw huid direct weer behandelen zoals u dat gewend bent. De eerste 3 a 4 dagen na de behandeling kan de zwelling wat groter zijn dan gewenst. Deze zwelling is veroorzaakt door de behandeling (de prikjes) zelf of door de reactie van de huid.