Handverjonging

Verraden uw handen uw leeftijd? Tegenwoordig kunnen we daar iets aan doen. Handverjonging met Stylage, in combinatie met een CO2 laserbehandeling.

Behandeling

Wat kunt u verwachten?

Een behandeling duurt 20 tot 40 minuten. De arts bespreekt vooraf welke behandeling voor u het meest geschikt is. Door middel van verschillende injectietechnieken wordt hyaluronzuur/Stylage over de gehele handrug ingebracht. Desgewenst kan de huid vooraf verdoofd worden met een verdovende crème. Voor verstrakking van de huid wordt gebruik gemaakt van de Co2 laser. Pigmentvlekken zijn uitstekend met VPL-laser te verwijderen. Deze behandeling wordt door uitgevoerd door onze huidtherapeuten.

Resultaat

Na afloop van de behandeling

Het resultaat is direct na de behandeling zichtbaar. De huid kan op de plek van de injecties wat rood zien of gezwollen zijn. Soms kan er een kleine blauwe plek ontstaan. Deze reacties zijn mild van aard en verdwijnen spontaan. U kunt na de behandeling uw dagelijkse bezigheden weer hervatten. Voor het beste resultaat zijn meestal drie behandelingen nodig. Aangeraden wordt deze behandelingen elke 8 tot 12 maanden te herhalen. Herstel na een behandeling met de VPL-laser duurt een aantal dagen.