Voorstraat 63 Noordwijk
Westblaak 110 Rotterdam

Afspraak maken: 06 14 06 50 11

VPL Laser

Met onze nieuwe geavanceerde VPL UltraPlus laser kunnen wij behandelingen zoals diffuse roodheid, pigmentvlekken en melasma, haarvaatjes, rosacea, acné en huidverjonging nog beter uitvoeren. De Energist Ultra VPL is niet alleen het meest innoverende systeem op de markt voor permanente ontharing, het variabel gepulseerd licht stimuleert tevens de collageenproductie in de huid; een natuurlijke component voor een jonge, gezonde en stralende huid.

Geavanceerd en innovatief

Zo helpt een behandeling het ontstaan van zichtbare bloedvaatjes, haarvaatjes of diffuse roodheid tegen te gaan. Behalve dit anti-age voordeel is het eveneens een effectieve remedie voor andere huidschade en vlekken. Huidcellen die zijn blootgesteld aan de zon kunnen bijvoorbeeld een overschot aan melanine produceren en zodoende ouderdomsvlekken, sproetjes en pigmentverschuivingen veroorzaken. Energist Ultra VPL legt de melanineproductie van sommige van deze slecht functionerende cellen stil, zodat de gezichtsteint weer egaal en de zonneschade beperkt wordt.

VPL en couperose behandeling
VPL en couperose behandeling

Structureel huidverzorgingsprogramma

Alle huidverjongende behandelingen presteren goed over het gehele gezicht, nek, borst en zelfs de rug van de handen. Ze kunnen eventueel ook toegepast worden op sommige vlekken op de benen. Systematische behandelingen kun je zien als een structureel huidverzorgingsprogramma voor alle klanten, ongeacht hun leeftijd. En dit zonder down time. U bent meteen toonbaar!