Voorstraat 63 Noordwijk
Westblaak 110 Rotterdam

Afspraak maken: 06 14 06 50 11
Restylane huidbehandeling bij Kiewiet de Jonge Kliniek

Stylage

Restylane huidbehandeling bij Kiewiet de Jonge Kliniek

Stylage

Stylage is een gel waarmee lijntjes en plooien in het gezicht verminderd worden door middel van onderhuidse inspuitingen. Deze afbreekbare filler is een combinatie van water en een gel, waarin hyaluronzuur is verwerkt. Hyaluronzuur komt van nature in het lichaam voor en is bekend als NMF ofwel ‘Natural Moisturizing Factor’. Lees meer over Restylane op Wikipedia.

Stylage en hyaluronzuur behandeling bij Kiewiet de Jonge Kliniek.
Stylage en hyaluronzuur behandeling bij Kiewiet de Jonge Kliniek.

Hyaluronzuur zorgt voor de binding van water in de huid en geeft haar daarmee soepelheid en veerkracht. Voor het gebruik in Stylage wordt het hyaluronzuur op een natuurlijke basis gemaakt volgens moderne biotechnologische principes. Deze stof is volkomen veilig en kan geen allergische reacties geven. Hyaluronzuur komt van nature in de huid voor en zorgt voor het vochtig en elastisch houden van de huid. Restylane heeft verschillende varianten die gebruikt worden voor zeer fijne oppervlakkige rimpels, het accentueren van de lippenrand en voor de behandeling van plooien, groeven en volumetoename van de lippen. Speciaal voor het corrigeren van oppervlakkig gelegen lijntjes, bijvoorbeeld rond de mond, op het voorhoofd en de wangen is er Restylane Touch. Restylane Touch heeft een kleiner aantal moleculen hyaluronzuur per ml dan de normale Restylane en kan hierdoor oppervlakkiger worden ingespoten.

Fillers

Informatievideo over fillers.

Stylage en hyaluronzuur behandeling bij Kiewiet de Jonge Kliniek.
Stylage en hyaluronzuur behandeling bij Kiewiet de Jonge Kliniek.

Behandeling met Stylage

Een behandeling met één van bovenstaande producten duurt ongeveer 15 minuten. Meestal kan de behandeling zonder verdoving uitgevoerd worden. Met een hele fijne injectienaald wordt druppelsgewijs in het verloop van de rimpel in de huid gespoten. Bij het behandelen van de lippen kan een plaatselijke verdoving door middel van kleine injecties wenselijk zijn. De reacties van de huid zijn voor elk te behandelen huidgebied anders. Meestal is er gedurende enkele uren tot maximaal enkele dagen na de behandeling sprake van een lichte zwelling en roodheid. Deze reacties zijn altijd mild van aard en verdwijnen vanzelf. In de lip kunnen in eerste instantie oneffenheden zichtbaar en voelbaar zijn. Deze zijn na ongeveer een week verdwenen. Tevens kunnen er blauwe plekjes ontstaan. Deze zijn echter vrij eenvoudig te camoufleren. De behandelde rimpeltjes zullen zijn vervaagd.

Resultaat

Het resultaat van de inspuitingen zijn meteen na de behandeling zichtbaar. Speciaal voor oppervlakkige lijntjes rond de mond, op het voorhoofd, kraaienpootjes en de wangen is er Restylane Touch/Vital . Restylane Lipp is speciaal voor behandeling van de lippen ontwikkeld. Het product is beter bestand tegen de continue bewegingen van de lippen, waardoor het resultaat langer mooi blijft. Restylane is uiterst precies te doseren en in principe niet voelbaar. De behandeling moet soms na drie weken herhaald worden voor een optimaal resultaat. Na ongeveer tien maanden wordt het ingespoten hyaluronzuur opgenomen door het lichaam. Het resultaat is dus van tijdelijke aard en de behandeling kan zonder problemen herhaald worden.

STYLAGE: Kom in actie tegen de lijntjes in uw gezicht

Naarmate we ouder worden, is dat met name zichtbaar in ons gezicht. Dit is het gevolg van van volumeverlies door een vermindering van het bindweefsel in het gezicht, die het gezicht juist de jeugdige en gladde uitstraling geven. Je gezicht begint er moe uit te zien en je krijgt lijntjes. Er zijn ook ander factoren die een rol spelen in het ontstaan van rimpels in het gezicht, zoals lachen en gezichtsbewegingen. Als gevolg daarvan ontstaan er lachrimpels of kraaienpootjes. Er zijn cosmetische behandelingen die kunnen helpen bij de verbetering van de rimpels in het gezicht. Veel mensen willen geen cosmetische chirurgie ondergaan en voor deze groep mensen kan een filler een oplossing bieden. U kunt nu dit proces tegenhouden door middel van het gebruik van STYLAGE. STYLAGE heeft een breed assortiment ter bestrijding van iedere rimpel. Kortom, kies voor volume en verbeter ook de conditie van uw huid. Lees meer hier.

Wat doet STYLAGE?

De producten van STYLAGE verbeteren de conditie van uw huid, vervagen rimpels, vullen lijntjes op en kunnen uw lippen meer volume geven. Tevens kunt u door het gebruik van STYLAGE uw gezichtscontouren verfraaien. STYLAGE is een gel die in uw huid wordt geïnjecteerd om het volume in uw huid te herstellen. STYLAGE tast uw expressie in het gezicht niet aan.

Wat maakt STYLAGE uniek?

STYLAGE heeft een aantal unieke eigenschappen. STYLAGE heeft een unieke IPN technologie. IPN staat voor “Interpenetrated Network”, in dit geval interpenetratie (vervlechting) van de crosslinked hyaluronzuur moleculen. Hyaluronzuur is een bestanddeel van het menselijk bindweefsel en vormt de opvulling van het steunweefsel. Hyaluronzuur verhoogt de intercellaire vochthuishouding en beschermt de celstructuur. Dit zuur is niet afkomstig van dieren wat ook bijdraagt aan een minimale risico op allergie of overgevoelige reacties. STYLAGE heeft als enige hyaluronzuur-gel een toegevoegd antioxidant: Mannitol. Mannitol heeft als voordeel dat u direct een zichtbaar effect krijgt. Tevens verminderd Mannitol de zwelling en de roodheid. Ook bevat Mannitol een optimale veiligheid en tolerantie voor uw huid. Mannitol zit in groente en fruit en het reduceert negatieve effecten van vrije radicalen.

Stylage is een NIET permanente filler.

Het resultaat van een STYLAGE behandeling kan 9-12 maanden aanhouden en met slechts een herhalingsbehandeling. Voor de lippen is het noodzakelijk iedere 6 maanden een behandeling te ondergaan. Het voordeel van een niet permanente filler is dat het biologisch afbreekbaar is en dat u iedere keer de veranderingen kunt aanpassen in uw gezicht en uw heeft zelf de keuze of u de behandeling wel of niet wenst te herhalen.

Hoe veilig is STYLAGE?

Het effect en de veiligheid van de STYLAGE producten zijn in talloze klinische studies bewezen.
STYLAGE wordt wereldwijd door artsen geadviseerd voor:

  • Lifting in het gelaat
  • Opvullen van rimpels in het gelaat (fronsrimpels, kraaienpootjes, lachrimpels, neus en lippenplooi)
  • Accentueren van het gezichtscontour
  • Volume voor de lippen
  • Afhangende mondhoeken

STYLAGE is verkrijgbaar in 4 varianten: S, M, L, XL. Tevens is STYLAGE verkrijgbaar voor vulling voor de lippen. Een aantal varianten bevat ook een pijnstiller, Lidocaine, zodat u weinig last heeft van het prikken.
Uw arts kan u adviseren welk product het best bij u past.

Wanneer kan ik mijn sociale activiteiten hervatten?

De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar en zien er heel natuurlijk uit. U kunt onmiddellijk weer aan het werk gaan en uw sociale activiteiten hervatten.

Contra-indicaties

Adviezen en voorzorgsmaatregelen voordat u gaat starten met uw behandeling: uw arts kan u hier meer over vertellen.

Hoeveel kost de behandeling?

Dat hangt volledig af van welke behandeling u gaat kiezen en ook wie de behandeling uitvoert en hoeveel product er nodig is. Neem contact op voor een intake afspraak.