Voorstraat 63 Noordwijk
Westblaak 110 Rotterdam

Afspraak maken: 06 14 06 50 11
Liquid facelift behandeling bij Kiewiet de Jonge Kliniek

Liquid Facelift

Liquid facelift behandeling bij Kiewiet de Jonge Kliniek

Rimpels verminderen door middel van Liquid facelift of filler facelift

Bij de Kiewiet de Jonge Kliniek kunt u nu voor een fantastische nieuwe behandeling terecht – de liquid facelift, ook wel filler facelift genoemd. Een liquid facelift is een totaalbehandeling van het gezicht en een goed alternatief voor een chirurgische facelift voor rimpels verminderen. Alleen hoeft u niet onder het mes omdat de arts door het gebruik van een combinatie van fillers en botox op geraffineerde wijze het volume en de jeugdigheid in uw gezicht terug brengt en rimpels verminderen.

Liquid Facelift bij Kiewiet de Jonge Kliniek

Balans en harmonie

Uit onderzoek is gebleken dat de mate van een jeugdige uitstraling van een persoon vooral wordt bepaald door de contouren en verhoudingen in het gezicht. Voor een jeugdige uitstraling moeten die in balans zijn, het gezicht heeft dan een natuurlijke harmonie.
In het verleden was het alleen mogelijk om de rimpels verminderen en lijntjes in een gezicht op te vullen, maar hierdoor werd niet weer de balans en jeugdige harmonie in het gezicht terug gehaald. Inmiddels weten we dat bij de veroudering van een gezicht ook het onderliggende bot-, spier- en vetweefsel een grote rol speelt. Dit weefsel krimpt als we ouder worden, hierdoor verliest het gezicht de volheid en harmonie uit onze jeugd. Met de liquid facelift is het nu mogelijk om ook deze onderliggende probleemzonen aan te pakken en middels diverse fillers het gezicht als het ware van binnenuit te liften en rimpels verminderen.

Liquid Facelift
Liquid Facelift

Behandeling liquid facelift

Deze complete behandeling herstelt het gelaatsvolume waardoor lijnen en rimpels verminderen en contouren verbeteren. Tijdens de behandeling die ca. 1 a 2 uur duurt wordt het onderhuidse bindweefsel aangevuld met natuurlijke en afbreekbare fillers zoals Sculptra en hyaluronzuren. Om het geheel af te maken gebruiken wij aanvullend Botox en de fractional laser. Door deze combinatie van verschillende middelen en technieken wordt uiteindelijk het mooiste en meest natuurlijke resultaat bereikt. Het effect van de facelift blijft ca. 1 jaar behouden, daarna is een onderhoudsbehandeling noodzakelijk.

Voordelen liquid facelift

  • Geen narcose noodzakelijk
  • Geen operatie
  • Geen littekens en direct resultaat
  • U kunt meekijken tijdens de behandeling

Een liquid facelift is ook ideaal als u een chirurgische facelift overweegt maar hier nog niet aan toe bent. U krijgt van ons een eerlijk advies over de mogelijkheden en door de grote ervaring van de behandelende arts dr. Katja Kiewiet de Jonge kunt u er zeker van zijn op de meest veilige manier het mooiste resultaat te behalen.