Voorstraat 63 Noordwijk
Westblaak 110 Rotterdam

Afspraak maken: 06 14 06 50 11
Volle natuurlijke lippen

Lipvergroting: vollere natuurlijke lippen

Volle natuurlijke lippen

Wanneer u wel eens een lipvergroting heeft overwogen maar u er zeker van wilt zijn dat u een natuurlijk en subtiel resultaat krijgt, is een Liphydrate wellicht een behandeling voor u.

Wat is lipvergroting met Liphydrate?

Door uw lippen te injecteren met een lichte hyaluronzuur krijgt de vochtbalans van uw lippen een boost waardoor de lippen er gezonder uitzien en iets meer volume krijgen. Ze kleuren wat roder en voelen veel minder droog aan, daarnaast is de bovenliplijn mooi geaccentueerd. Aangezien de lippen het in de zomer zwaar te verduren krijgen is dit de periode om uw lippen eens extra te verwennen. Een liphydrate duurt ongeveer 20 minuten. Aangezien de lippen erg gevoelig zijn wordt deze behandeling middels een lokale verdoving uitgevoerd.

Hyaluronzuur

Door de contourlijn van de bovenlip te injecteren met een lichte hyaluronzuur, zal de bovenlip een lichte zwelling vertonen. Het resultaat is direct na de behandeling zichtbaar. U kunt na de behandeling meteen weer alles doen en u kunt uw huid direct weer behandelen zoals u dat gewend bent. De eerste 3 a 4 dagen na de subtiele lipvergroting behandeling kan de zwelling wat groter zijn dan gewenst. Deze zwelling is veroorzaakt door de behandeling (de prikjes) zelf of door de reactie van de huid op Stylage.