Voorstraat 63 Noordwijk
Westblaak 110 Rotterdam

Afspraak maken: 06 14 06 50 11
Rimpels in handen verminderen

Handverjonging

Rimpels in handen verminderen

Verminder die rimpels op uw handen

Verraden uw handen uw leeftijd? Tegenwoordig kunnen we daar iets aan doen. Handverjonging met STYLAGE in combinatie met een CO2 laser behandeling.

De behandeling

Een handverjonging behandeling duurt 20 tot 40 minuten. De arts zal vooraf met u bespreken welk middel voor u het beste is. Door middel van verschillende injectietechnieken wordt het middel over de gehele handrug ingebracht. Desgewenst kan de huid vooraf verdoofd worden met een crème. Het resultaat is direct na de handverjonging behandeling zichtbaar. Na een behandeling met Restylane Vital kan de huid op de plek van de injecties wat rood zien of gezwollen zijn. Deze reacties zijn mild van aard en verdwijnen spontaan. Soms kan er op de injectieplaats een kleine blauwe plek ontstaan. Deze kunt u desgewenst camoufleren. U kunt na de handverjonging behandeling meteen weer alles doen. Het effect van de handverjonging behandeling is direct na inspuiting zichtbaar. Bij Restylane Vital zijn meestal drie behandelingen nodig. Aangeraden wordt om deze behandelingen elke 8 tot 12 maanden te herhalen.

Effectieve handverjonging met VPL.
Effectieve handverjonging met VPL.

Wat is STYLAGE?

STYLAGE is een vooraanstaand merk van een biologisch afbreekbaar hyaluronzuur. Deze tijdelijke rimpelvuller is verkrijgbaar in diverse varianten. STYLAGE is een supermiddel om volumeverlies op de handrug te herstellen en de huid weer beter te hydrateren. Radiesse is een biologisch afbreekbaar product op basis van calcium en fosfaationen. Het middel blijft minimaal 1 tot maximaal 2 jaar zitten op de plaats waar het is geïnjecteerd. Ook Radiesse is prima te gebruiken bij volumeverlies op de handen. Daarom zijn deze middelen uitstekend geschikt voor huidverjonging.

Veiligheid van STYLAGE en Radiesse

STYLAGE wordt al vanaf 1996 gebruikt als vulmiddel in de cosmetische geneeskunde. Doordat het middel vanzelf door het lichaam wordt afgebroken en dus in zijn geheel weer verdwijnt, zijn ongewenste effecten minimaal. De kans op een allergische reactie is zo klein dat vooraf testen niet nodig is. De behandeling is veilig, mits uitgevoerd door een ervaren arts die de strenge veiligheidsnormen in acht neemt.